Event Poggenpohl Showroom

Ett glatt sällskap anlände till releasefesten för vinterutgåvan av Östermalms Saluhall Magasin i Poggenpohls exklusiva showroom på Birger Jarlsgatan 34 i Stockholm. Det sägs att på de roligaste festerna hamnar gästerna i köket och i dessa ljusa ljusa och fräscha lokaler stämde det alldeles ypperligt. Omgivna av Poggenpohls stilrena snickerier med vitvaror från Gaggenau och kök i bland annat Porsche design serverades delikata snittar från Lisa Elmqvist med bubbel från Louis Roederer och vin från Masi, allt upphällt i Riedels klassiska glas. Kanske inte en helt vanlig köksfest trots allt, men vackert så det förslår.

Gästerna fick höra när kvällens talare Vincent Kuiper och Anette Ersa Engberg förklarade hur Poggenpohl lyckats behålla sin position som en av de ledande aktörerna inom köksdesign, Charlotte Bengtsson från Vinunic berättade att kvällens dryck från Louis Roederer nyligen fått flera utmärkelser och Ulf Elmqvist avslöjade vilka nya inslag som gäster kan förvänta sig i nya Östermalmshallen. Magasinets chefredaktör Lina Bielsten beskrev med värme sin dag med skådespelarparet Marie Göranzon och Jan Malmsjö, som pryder vinteromslaget som fått fantastisk respons. Hon informerade samtidigt att Östermalms Saluhall Magasin firar 10-årsjubileum inom kort. Ett firande som sker i den nya saluhallen, även om det blir försenat på grund av rådande omständigheter med Covid-19. Under tiden får vi minnas tillbaka till lyckliga stunder och påminna oss själva att vara tacksamma för det som är viktigast i livet; hälsan, familjen, nära och kära. Tack till alla annonsörer, samarbetspartners och läsare som varit med på magasinets resa så här långt.

Arrangörer: Lina Bielsten, Bielsten & Co, och Alexander Erwik, Erwik Communication.
Samarbetspartners: Poggenpohl, Lisa Elmqvist, Louis Roederer Champagne,
Masi och Riedel glas.
Tack även till: Gaggenau, Betsy Sandberg Choklad, Balmuir, Care of Gerd, Fotografiska samt Lisbeth Janson Frukt & Grönt som alla bidrog till den fina presentpåsen till gästerna.  
Foto: Karina Ljungdahl 
DJ: Hasse Shimoda
Eldshow: Eldjonglören, David Bergling

Vill du se kvällens gäster? Bläddra i bildspelet nedan.