Danny Saucedo

Vi pratar med artisten, visionären, kreatören och underhållaren Danny Saucedo om den nya krogshowen, kärleken till matlagning och sökandet efter något mer.  

Jan Carlzon

Hade Sverige haft annat statsskick vore han en sannolik presidentkandidat. Möt Jan Carlzon, en av våra mest framgångsrika företagsledare genom tiderna. 

Stephen Simmonds

En singer/songwriter, DJ och musikansvarig på Villa Dagmar. Vi pratar med Stephen Simmonds om yrkesstolthet, förebilder och att vara en ostnörd.

Alexandra Zazzi

Hon brinner för mat. Att hon känns lika hemtam i TV-rutan, på Instagram, i radioapparaten, på tidningssidorna och på estraden som vid köksbänken har gjort henne till en av branschens allra starkast lysande personligheter.

Lasse Berghagen

Som mellannamn skulle han kunnat heta ”Folkkär”. Hans fysionomi är en inventarie i Östermalms Saluhall i minst lika hög grad som hans visskatt och artisteri finns bevarad i generationer svenskars folksjäls utrymme för trivsel och glädje.

Gunilla von Platen

Hon brinner för sina företag, investeringar och filantropiska projekt. 2022 gjorde Gunilla von Platen programledardebut i TV4:s svenska version av businessdokusåpan The Apprentice. Några scener är inspelade i Östermalmshallen.

Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso är överallt. När pandemin förlamade världen slog Benjamin inte av på takten, tvärtom.

Frida Ronge

Saluhallens magasin möter mästerkocken Frida Ronge - Sushisamuraj, surfare och socialt engagerad ambassadör.

Mauro Scocco

Poddkarusellen med Mauro Scocco och hans gode vän Plura Jonsson är en utmärkt humörhöjare. Vi växlade några ord med podd-duons ena hälft.

Loreen

Även om Loreen inte vann i sin Melodifestivalsdebut blev det uppenbart att en ny stjärna tänts på artisthimlen. Året därefter blev hon Loreen med hela Europa och har sedan dess framträtt världen över. 

Måns Zelmerlöw

Vi såg honom för första gången i Idol. Sedan dess har han vunnit Eurovision Song Contest, gjort succé i musikaler, varit programledare för stora tv-produktioner och blivit pappa.

Alexander Karim

När klasskamraterna reste bort under skolloven satt Alexander kvar hemma med sina syskon och kollade på film. Idag är Alexander Karim en av våra starkast lysande stjärnor. 

Lena Olin

Lena Olin är en av Sveriges mest etablerade Hollywoodstjärnor. New York är numera hennes och maken Lasse Hallströms hem sedan tjugo år tillbaka, men så fort de sätter fötterna på svensk mark är det oftast till Östermalmshallen som de styr kosan först. 

Petter

 Petter sitter sällan still, förutom nu i Hallen där vi slagit oss ner för att prata om hans 20-årsjubileum som artist, personer som betytt mest genom åren och fördelen med att bli äldre. 

Marie Göranzon & Jan Malmsjö

Magasinet träffar merittunga skådespelarparet Jan Malmsjö och Marie Göranzon. Vi pratar om vardagshjältar, dolda talanger och om man fortfarande kan överraska varandra efter femtio år tillsammans.