Dinner show Danny Saucedo

Vilken glädje att vi kan samlas igen och att få fira detta med en av Sveriges bästa entertainers är ren lyx. Östermalms Saluhall Magasin bjöd på ett försenat 10-årskalas med Danny Saucedo som dessutom prydde vinteromslaget. Värdinnan och magasinets chefredaktör Lina Bielsten välkomnade gästerna till sköna toner av den begåvade soulartisten och kvällens DJ Stephen Simmonds. Det bjöds på bubbel och mezes i Beirut Cafés restaurang med en unik utsikt över saluhallen från en av balkongerna, som nyligen öppnat. Kvällen avslutades med en intim och bejublad dinner show signerad Danny och hans fantastiska band som fick hela rummet att dansa. ”A-a-a-amazing”!

Tack till alla annonsörer, samarbetspartners och läsare som följt med oss på den här resan och vi hoppas kunna fortsätta ett tag till.

Arrangör: Lina Bielsten, Bielsten & Co.
Samarbetspartners: Beirut Café, Taittinger Champagne, Wineaffair, Carlsberg, LowLow Sweden, Lindt choklad och 2Entertain. 

Stort tack till: Danny Saucedo med band, Mattias Andréasson (bas), Sebastian Ågren (trummor) och Andreas Arvidsson (piano). Tack även kvällens eventteam: Jenny Lundahl, Karin Jaeger, Mattias Szili, Sandra Osman Abass och Zahra Saleh-Nihad.  
DJ: Stephen Simmonds
Foto: Karina Ljungdahl

Vill du se kvällens gäster? Bläddra i bildspelet nedan.