Smygfirande av 
Östermalms Saluhall Magasin 10 år

Tidigt i oktober arrangerades en intim och exklusiv kväll i nya Östermalmshallen för att smygfira Östermalms Saluhall Magasins 10-årsdag, ett event som blev uppmärksammat i flera större tidningar. På grund av rådande omständigheter kunde endast 50 gäster bjudas in för att fira både magasinet och senaste numret med begåvade Alexander Karim på omslaget.

Chefredaktör Lina Bielsten hälsade gästerna välkomna tillsammans med eventpartner Alexander Erwik. Värdinnan berättade i sitt välkomsttal om glädjen att kunna fira jubileumsdagen, om än i mindre skala, och hur hon önskade att hela den anrika byggnaden kunde fyllts som på tidigare event hon ordnat åt saluhallen. Hallens eget 125-årsjubileum med 850 personer känns främmande i dessa tider och att låta gästerna mingla runt under kvällen var tyvärr inte heller möjligt. Det blev däremot en gemytlig sittning i Lisa Elmqvists vackra restaurang med tallriksservering av lyxiga kanapéer och gott bubbel. Insläppet genomfördes säkert i omgångar och på väg till restaurangen fick alla gäster chansen att se den unika utsikten över saluhallen från en av de nya balkongerna, som ännu ej öppnat för allmänheten.

Flera av gästerna på plats har man kunnat läsa om i magasinet genom åren och att många dessutom är stammisar i hallen och trivs ihop var inte svårt att lista ut. Stämningen blev därför väldigt familjär, avslappnad och hjärtlig. Firandet avslutades med ett uppträdande av den be-gåvade soulartisten och kvällens DJ Charlie King. Charlies tolkning av ”Wake me up” med Avicii lämnade ingen oberörd och när tempot senare höjdes i låtarna saknades bara en sak; möjligheten att kunna stå upp och dansa tillsammans. Det är inte samma sak att sitta ner vid ett bord och endast filma med mobilkameran, men vi ser hoppfullt fram emot ljusare tider. Att liveunderhållningen kan återvända och att vi får kramas, dansa och umgås igen. 

Arrangörer: Lina Bielsten, Bielsten & Co, och Alexander Erwik, Erwik Communication.
Samarbetspartners: Lisa Elmqvist, Pol Roger Champagne,
Masi, Oddbird och Aladdin Uthyrning.
Tack även till: Beba Hair & Beauty, Pernilla Pramberg och 
Jenny Lundahl.  
DJ och artist: Charlie King
Foto: Karina Ljungdahl

Vill du se kvällens gäster? Bläddra i vårt bildspel nedan.